Olen Petri Hast - koulutettu hieroja, TRE-ohjaaja ja Hyvinvointivalmentaja

Olen valmistunut 2013 Koulutetuksi hierojaksi/Urheiluhierojaksi ja työni ohessa olen ollut aiemmin mukana myös urheilijoiden hierojana/huoltajana ihan SM-tasolla asti.
Olen koulutukseltani myös TRE-tekniikan ohjaaja (Tension Releasing Exercise). Tässä työssä autan kehon kautta purkamaan stressiä ja kehon jännityksiä. Yksilö- ja ryhmäohjaaja olen ollut vuodesta 2019 lähtien ja samana vuonna erikoistuin myös Lapset ja Nuoret TRE-ohjaajaksi (7-17v).
Health Coach- Hyvinvointivalmentajaksi valmistuin 2021. Työssäni autan asiakkaitani heidän arjen haasteissa. Esim. Uniongelmat, Ajanhallinta, tunteiden tunnistaminen ja hallinta, kehon kivut stressiin liittyen, liika suorittaminen ja kontrollointi, addiktiot yms.
Koulutukset:
  • 2015 Kaularangan mobilisoivan hieronnan kurssit, Kouluttajana Jari Ylinen, Helsinki
  • 2015 Fascia- ja venytyshieronnan kurssit, kouluttajana Jari Ylinen, LT, fysiatrian lääkinnällisen kuntoutuksen dosentti, fysiatrian erikoislääkäri, kivun hoidon ja kuntoutuksen erikoispätevyys, osteopaatti, Helsinki
  • 2016 Purentalihasten hieronta, Kouluttaja Jari Liimatta, Luksia, Lohja.
  • 2018-19 TRE-Ohjaajakoulutus, Kouluttajana Jyrki Rytilä TRE® Certification Trainer, DI
  • 2019 TRE-Ohjaajakoulutus Lapset ja Nuoret, Kouluttajana Kirsi Törmi PhD , Doctor of Arts (Dance)Clinical Gestalt PsychotherapistTRE Trainer Trainee
  • 2021 Int Health Coach® Hyvinvointivalmentaja-koulutus, Kouluttajana Sanna Spohr Health Coach -kouluttaja, LitM, KTM